Det gågna året 2010

Har nog varit det absolut BÄSTA ÅRET I MITT LIV!

Eftersom våran lilla älskling ♥ Kian ♥ kom till oss! :)


Tänkte dra några punkter av tillfällen från det gågna året jag aldrig kommer glömma! :)

  • Nyåret 2009/2010 firades in hos Cattis och Jocke med plankstek och grejer. Cattis och jag var gravida då, men ingen som viste. ;)

  • Torsdag 11 Februari skulle jag på ultraljud, men hade fått en hemsk magsjuka från fröken Louise ;) Så det blev inget ultraljud den dagen.

  • Ultraljud vart istället veckan efter, Torsdagen den 18:e Februari. Vi var då i vecka 23+2! Mer än halva tiden hade gått.


  • 3:e Mars är första gången vi åker till nya privata barnmorskan Christel.

  • Fredag den 12:e Mars sätter jag och Martina (min syster) oss på bussen för att åka ner till Stockholm för att åka på en kryssning för att fira våran morbror som fylde 40 den 9:ee Mars. Det var roligt och vi var borta hela helgen.  (Bussen var dock inte så kul, var tråångt vaarm och jag satt där med min mage. Kändes som jag hade personens som satt framför hårbotten rätt i nylle.. luktade inte mumma! )

  • April, Kim fyllde 36 år.

  • Lördagen den 8:e maj hade jag min babyshower. :) Det var mysigt! Många som kunde komma, vi åt fika och gjorde lekar och jag fick presenter till den kommande bebisen. :)
  •    

  • 11:e Maj åkte vi in på föräldraträff på sjukhuset, där vi skulle gå igenom smärtlindring osv. Var lite jobbigt då jag ofta hade krypningar i benen när jag skulle vara stilla. Kändes som att man bara ville ut ock kuta, så jag kunde inte koncentrera mig så mycket på det dom gick igenom utan mer på klockan. Vecka 35 gick jag in i då. Morfars mamma Greta gick även bort den morgonen vid 4 tiden. Hon var mycket gammal och hade varit dålig en tid. RIP.♥


  • 29:Maj Hade Kim och dom firma fest som jag följde med på och var fotograf.

  

Så såg jag ut, och så såg dom ut ;)

Dom var på mid adventure ( eller hur det nu stavas och heter :P ) åkte linbana och skulle spela paintboll, men vart ett ruskigt åskväder efter ett tag..

 

  • Måndagen den 14:e Juni, står det stort i min almenacka BEBIS BERÄKNAD! =D  Under det står det även 5 Dagar över tiden är medel.. Jo tjena!! Här vart det då inge medel iaf..

 

  • Fredagen den 25:e Juni Midsommarafton, har fortfarande ingen bebis kommit, trots att vi gjort hinnsvepning och alla möjliga tips. Men det innebär att vi kunde gå på Pelle och Helens bröllop! :) Det är jag otroligt glad över. Mycket fint bröllop! Orkade tyvärr inte stanna hela kvällen, men hade ju trots allt gått över tiden lite. ;)


     
  • Lördagen den 26:e juni midsommardagen vill vi inte ha tråkigt. Så vi grillar till middag, sedan åker vi ut på förfesest. Nu räknade vi ju med igångsättningen den 29:onde juni.

 

  • Söndag morgon den 27:e Juni vid 4 tiden sätter allt igång det som vi väntat på en evighet känns det som. 13 Dagar över tiden! Vid 7 blir vi inskriven på förlossningen. Kl 20:30 föds vår prins Niilo Kian! ♥ 57 cm lång, 4728gram, ingen liten pojke. Mitt livs kärlek, min underbara skatt, MITT ALLT!!  :) nu börjar mitt liv på riktigt. Inget slår den känslan av att bli förälder och få se sitt underbara fantastiska lilla barn! Det är äkta kärlek det!!

 

  • 1:a Juli får vi komma hem från sjukhuset, det är häärligt. Efter en stund hemma känner vi att det luktar rök så vi får stänga fönster och dörrar. Vi hör brandbilarna väldigt nära.. Hmm vart brinner det? Nyfiken som jag är var jag tvungen att gå ut en sväng och kika. Louise hämtade upp mig och vi åkte och kolla, då brinner det på färghandeln här i Fränsta, bara några meterbort från där vi bor. Men som tur var gick allt bra.

 

  • 2 Juli kommer storasyster Kellie hem till oss en sväng och ska umgår med sin lillebror. Vi går till bangolfen fikar och spelar lite golf.

 

  • 6:e Juli ler Kian första gången mot mig när han ligger på skötbordet och jag busar med honnom. Inga grimager som han gjort tidigare när magen har lite gaser, då kan det också se ut som dom ler..

 

  • 12:e  Juli åker vi upp till Östersund och på Frösö zoo.

 

  • 14:e Juli åker vi neröver några dagar, en sväng in i Ljusdal till en klasskompis Anna ohlsson, sedan in i borlänge till Ann-Charlotte. Kul att se dom igen, händer inte för ofta. :) Sedan framme hos Kims pappa, där vi spenderade några dagar. Åkte hem den 18:e och då var Kian 3 veckor gammal. :) Det går fort.   

 

  • 23: Juli kommer en annan klasskompis upp Emma Larsson en mycket duktig fotograf har hon blivit. Så hon tog lite bilder på oss till Tidningen. Vill ni kolla mer på hennes verk gå in på http://www.emlafoto.com


    Kian spydde även för första gången den dagen.. ingen spy kille det här :)
    Dagen efter var det grillfest hos Lars-Erik och Sara, dom flesta skulle upp på fränsta festivalen, men inte vi. Kian och jag gick hem tidigare.. Fick hämta en mycket full Kim senare.. :P


  • 7:e augusti åkte vi på stödemarknad, sedan hem på grillning hos pappa och dom. :)

  • 14: Augusti har vi en mini kräftskiva här hos oss. Kim, jag, Louise, Fredrik  och Kian och Enya.

 

  • 20 Augusti åkte vi och köpte skoter.. som förövrigt Kim är ute och grejar med nu. Sedan var det Kräftknytis hos Alex och Carola. En mycket trevlig kväll! :) Dagen efter var det e snabbis på selånger och strumpinköp där för att sedan åka på middag hos svärmor.

 

  • 6:e eller 16:e (har skrivit på bådadagarna att det är efterkontroll :P ) September åker jag på efterkontroll, var väl okej. Kian har fått för sig att han inte längre vill ligga utan försöker sätta sig upp, drar upp huvidet och försöker iaf.

 

  • 26:e September. Kian är nu 13 veckor gammal och vi gjorde hand och fotavtryck.




  • Den 28:e September gör Kian sin mamma sååå stolt då han ligger i babygymmet och håller upp överkroppen. :) Goofis!




  • 8:e Oktober åker vi till fjällen över helgen och tar ett 5 generationskort. :) 

 

  • 12:e oktober vänder sig Kian från rygg till mage! :) Händer även en massa annat roligt i oktober men kan inte dra allt nu, måste snart fixa oss för kvällen ;)

 

  • 23:e november fyllde jag 24 år, vi åkte ner på spa maskrosen på södraberget jag, Kim och Kian. Vi hade otroligt mysigt och på eftermiddagen då vi satt och åt upptäckte jag Kians första tand! ♥

 

Den 25:e var vi på företagsgala i Ånge och vi fick barnvakt av mamma och min bror Joel. En trevlig kväll. :)

 

  • 7:e december har jag (Angelica) namnsdag och även lillskrotisen Niilo (Kians andra namn). Men hans finns inte med i kalendern men kollar man på namnet på svenskanamn.se så står det att han har namnsdag då. :)

 

  • Fredag den 17:e decemer åker vi på företagsfest med Kims jobb, det blir julbord och sen till stan för bubbling och relax. Skulle blivit krogen men en vart sjuk så vi åkte hem ist. Pappa med familj sov här och ställde upp som barnvakt. :)

 

  • Julafton den 24 december firade vi med att vakna till 12 gradig vämrme inne.. brr.. Tur nog så skulle vi inte vara hemma utan åkte först en sväng till mamma och träffa mormor och morfar , morbror och syster och fika en sväng och bytte julklappar. Sen hem till pappa och dom där vi år en underbar julmiddag och hade en underbar julkväll. Kians första jul vart mycket lyckad :)
  • 25:e åkte vi till kims syster och firade lite där, sedan på kvällen kom Kims pappa och sambo upp från mjölby och dom stannade till i onsdagsmorse. :)

 

Thats about it! :) Idag har det varit en underbar dag med fiint härligt vinterväder. Årets sista dag! Jag och Kian toch en sväng med vagnen. Sedan hamnade man här.. Nu blir det ett bad för pojken och sedan ska jag fixa mig själv. För ikväll blir det tre rätters i goda vänners lag! :D

 

Jag vill önska er alla ett riktigt gott nytt år! Hoppas 2011 blir lika bra som mitt 2010 har varit!♥





Bild lånad från google


Den 24 December 2010

Vill bara passa på att önska er alla en riktigt..

Hoppas ni har det varmt och skönt, får fina klappar, se tindrande ögon ocg riktigt god julmat! ;)

Jag är såå glad att vi ska fira jul hemma hos pappa, för här hemma är det aldeles för kallt. I morse när jag gick upp på övervåningen var det 12 grader i köket.. BRRRR!!!
Skönt att komma bort och slippa kylan här hemma, sen hoppas vi på att det blivit liite mildare här så våran pump iaf kan producera lite värme. Inge kul med en bebis som måste vara fullt på pälsad när han är inne.

Ska bli så mysigt att få fira Kians först jul! ♥

Nu ska vi göra oss klara så vi förhoppningsvis kommer iväg i hyfsad bra tid som vi sagt för en gångs skull.. ;)

Har läst en änglafamiljs blogg nu ett par dagar, och deras historia berör mig så djupt, önskar att inga fler ska behöva uppleva det dom gjort. Tycker dom är otroligt starka och jag kommer aldrig glömma deras lilla Lucas! Jag önskar dom all lycka och en riktigt god jul! Jag har er i tankarna..

God jul igen allihop! :)


Onsdag 20101208

Oopps.. Såg nu att kl slog över till 00:00.

Men iaf, tänkte bara skriva någon liten rad..

Idag var vi upp till Ånge och ombesiktade bilen, det gick bra so tur var. Men det borde det ha gjort också med tanke på att vi survat den och haft den på verkstaden och lagt ut x antal kronor!

Efter det vart det en sväng in på systembolaget en sväng, där hade dom gjort om så man får plocka själv som på en riktig butik. Det var ny invigning idag :) Förut var det bara ett litet ställe med glasmontrar man fick kolla vad man skulle ha och säga till i kassan så hämtade dom det. Men nu hade dom fått till en toppen fräsch fin butik. :) Så jag köpte dom "nya" smakerna på bacardi breezer, har ju inte druckit på ett tag så nu ville jag också smaka mango, tranbär osv.. Ska ha dom när vi ska på firmafest/julbord nästa Fredag. :) Men nu när jag googlade hittade jag massa andra smaker!!! Vart finns vissa av dessa!?


Visst några gamla men HALLÅÅÅ! COCONUT!!! Jag ÄLSKAR COCOS!! Sen lät det inte äkligt med hallon eller blåbär heller! Äpple känns lite vanligare på "cider"fronten men kanske kan vara något de med.


Sen har vi inte gjort så mycket mer idag, fick iväg lite julkort idag, Kim får fixa adresser till sin släkt så kan man skicka dem i morgon kanske. :) Tog lite julkort på barnen i söndags nämligen, men svårt att få båda att se bra ut samtidigt, alltså att båda ser glad ut och kollar in i kameran. ;) Kian var inte så värst intresserad då heller. Men men får bli som det vart. Nästa år blir det förhoppningsvis finare bilder då jag förhoppningsvis köpt mig en riktig kamera, typ systemkamera kanske ;)



Några bra och mindre bra exempel på julbilderna jag fick ihop.. dock inte bilden vi skickar! Kanske är du en av dom lyckliga som får ett julkort av oss så får ni se även det kortet!?! ;) Haha

Nä nu har Kim kommit hem, så vi ska snart natta!

Sov gott!


Min Förlossningsberättelse!

Så, då var det dax för mig att berätta om min förlossning, tänkte jag! :)

Som jag skrev i inlägget (10,11 och 12 dagar över tiden, bröllop och midsommar!), så skrev jag ju att vi skulle ut och leta lite fest.

Så vi gjorde oss klar och for upp på macken där vi träffade jocke och Cattis, dom skulle till Sara och Kjelle, så vi ringde dit och kollade om det var okej att vi åkte dit vi med. Det gick bra så vi var där på förfesten tills folket skulle ååka iväg till viskansparken. Jag var också sugen på att åka dit, men vi viste inte hur vi skulle göra riktigt. Först skulle vi iaf köra hem Daiel Lilja och Claudias bror Silvio (vet inte hur det stavas riktigt), då surrade Daniel om att Claudia var sugen på att åka dit och då tänkte jag att vi kunde åka en sväng, men så vart det inte. Istället stannade vi där och satt och prata i köket, så vi kom inte hem förrän efter 01:30 nånting.. Så i säng var vi nog inte förrän efter två! Hade iaf en trevlig kväll! Innan vi åkte skojade vi om att vi skulle få åka in under natten.. men inget vi egentligen trodde på, jag hade gett upp hoppet och trodde verkligen att vi skulle få vänta till igångsättningen på Tisdagen den 29:e Juni.


Jag precis innan vi skulle lägga oss den natten, hysfat trött. :P

Men, kl 03: 30 något vaknar jag av att jag ha ont i magen. Jag går på toa men inget händer, så jag lägger mig igen och försöker sova. 03:40 känner jag att det här går inte.. jag vet inte hur jag ska bete mig. Går på toa igen, upp och tar en dusch, det är väl hyfsat skönt. Men hjälper inte mycket. Försöker gå ner och tänkte försöka lägga mig igen, men kommer bara ner för trappen och får jätte ont och ställer mig mot soffan och gungar och andas. Kim kommer och nu har kl hunnit bli 4. Vi går upp igen, jag duschar, står och gungar mot högtalaren i vardagsrummet, går på toa , duschar. Känner inte för att prata så mycket. värkarna kommer och går hela tiden.. Inga 5 minuter här och där inte..

Så Kim ringer till förlossningen lite senare och berättar läget, men jag vill helst inte prata med dem. Jag är bara rädd att dom ska tycka jag är löjlig och att jag bara är förstoppad typ (för det var jag ofta under graviditeten). Dom tycker vi ska vänta och fortsätta duscha om det känns bra. Vi berättade om att vi kunde åka och bada hos Louise och det tyckte dom vi skulle göra. Men kl var ju inte ens 04:30, kändes taskigt att ringa och väcka Louise den tiden.. Hon som skulle upp och förbereda barnkalas för Enya!
Tar inte lång stund innan jag inte står ut längre, så vi ringer Louise som lovat att vi får ringa och komma och bada vilken tid vi vill.
Värkarna kommer tätt tätt tätt. Så för att få reda på om det är dax att åka in så var badet det bästa alternativet (eftesom det oftast brukar lugna ner sig med värkarna och dom kommer som dom ska i det varma vattnet). Louise fixar badet tills vi kommer, vi är där vid 5 tiden.
Mycket riktigt lugnar värkarna ner sig, men bara med 5- 3,30 min mellanrum och ca 1,10-1,30 minuts lång värk. Kändes inte längre som 7 himlen som jag skrivit tidigare då jag badat med förvärkar..

Strax i 6 pratar Kim med förlossningen ( han gjorde nog det lite till och från, jag kommer inte exakt ihåg hur många gånger han gjorde det men nu..) nu tycker dom att det är dax att komma in.

Jag är ju också väldigt smärtkänslig..

Klär på mig och har handuken över mitt okammade huvud. Kliver ur badet och då kommer dom täta värkarna igen. Så jag kan knappt säga hejdå och tack till Louise, men jag tror jag klämde ur mig att jag ville att hon skulle med.. Det är en solig och fin sommar morgon. Vi är mycket trötta då det bara vart ca 1,5 timmes sömn. I bilen försöker jag dra iväg sms till dom jag lovat höra av mig till att vi åkt in iaf.. men väldigt svårt att koncentrera sig, missade tydligen Cattis fick jag höra efter alltihop. 

Vägen ner minns jag inte speciellt mycket av, bara det fina vädret, små pratade mellan åt, inte speciellt ofta untan det jag koncentrerade mig mest på var andningen!

Väl framme får vi en bra parkering i parkeringshuset nära dörren upp till förlossningen.

Kl: 06:48 är vi på förlossningen och blir inskriven. Får lägga oss i något förrum med band runt magen som mäter värkarna och dom kollar hur öppen jag är.
Nu ska jag skriva lite ur min förlossningsjornal men bara det jag förstår själv haha hoppar över lite..

Status:Huvudläge, fixerad i bäckeningången. modermunnen öppen 2 cm, cx bakåtriktsd.. Flj: 140 fosterljud normala.

06:58 Förlossningsförlopp CTG reg pg och ser fin ut. Angelica är jätte spänd, uppger att hon är JÄTTE smärtkänslig och mycket spruträdd. Vill helst inte få nål i handen utan hellre i armen om det behövs.

 

07:15 Förlossningsförlopp Någon annan kommer och tar hand om mig. sen har do skrivit: Angelica är mkt smärtpåv. Vu: Cx utpl. centralt riktad, mm öppen 3cm.

Jag få komma in på förlossningssalen och får lavemang eftersom jag ville ha det. Sedan får jag ÄNTLIGEN sätta mig i badet med lustgas! :) Tror det där badet och lustgas var det ända jag kunde prata om innan jag fick komma in på min förlossningssal.

 

07:53  Pga hög arbetsbelsatning på avdelningen lämnar personen som haft hand om mig över till en annan doktor.

Jag sitter i badet och njuter (eller njuter och njuter, andas lustgas och vill ha ännu varmare vatten).

 

08:54 kommer dom och rycker upp mig ur vattnet, dom försöker lyssna på fosterljuden men hittar inga och det blir lite panikartat när dom inte kan öppna badkarsdörren och jag funderar på om jag ska klättra ur badet. (Det är ju ett sittbadkar som är ganska högt och har en dörr). Tillslut får dom öpp dörren och ja får springa till sängen. Jag som trivdes bra där i badet. Dom gör något och nu går mitt vatten. Som dom skriver : klart fostervatten avgår.

 

09:43 Smärtlindring Sufenta-Eda lägges.

Det var nog det bästa och roligaste under dagensförlopp (av själva arbetet med förlossningen). För jag ligger hög på lustgas och är nästan som i en aktionfilm med ett visst ljud i öronen och halvt drömmande. In kommer iaf en finsk läkare, som då såklart pratar finlanssvenska! :D Jag ligger och små finissar för mig själv då han säger. (läs med finlandssvensk dialekt) Hej, mitt namn är Seppo! Sen babblar han på massa mer jag kommer inte ihåg vad han säger men tycker det är festligt roligt med en finsk läkare eftersom både Kim och jag är halv finsk. Så i min "drömaktiongrej" är jag nu också på finlandsfärgan då han Seppo låter som kaptenen! Ligger och fnissar och undrar om han gått, men får till svar att han sitter där bakom min rygg. Jag ligger på sidan och han förbereder för själva eda bedövningen.. Det blir kallt över hela ryggen när dom tvättar rent. Sen innan han sticker så tror jag han duttar där han ska sticka och säger något som låter som en robbot och sen på finlandssvenska, Nu sticker jag! Sen e det tyst och jag känner ingenting.. så jag säger Jaa!? Hehe, det där upprepade sig 3 gånger om jag minns rätt. Efter att jag fått edan var det bara såå skön känsla i kroppen. Jag kunde vila en stund och senare hålla på och skoja och  så med Kim. Vi filmade och jag hade ganska kul. :)

 

Även Kim kunde passa på att vila då jag måde hyfsat :)

09:55 fortfarande bara öppen 3 cm..

 

11:30 Blir ordinerad synt dropp.  Jag gick på toa och Kissa (intressant info det finns i journalerna ;P )

 

11:35 Får jag lunch, dom har skrivit: Åter lunch. Jag antar jag äter lunch, men men.

11:40 Infusion Syntocinon 10E/1000 15ml/h kopplas.

 

12:35 Notat Notering: Står upp.

Jag blev tillsagt att stå upp för att tyngdkraften skulle kunna göra sitt.. Och jag som gör som jag blir tillsagt står så länge dom ber mig om det :)

Passade på att ta ett kort och fortsätta skojja på lite ;)

 



13:30 Notat (Har ingen aning om vad dom menar men följande står : Svårbed. CTG då skalpen ligger an mot mm. Får fina acc vid vu. Därefter CTG med basalfr 120, god varabilitet, acc finns, inga decc. Kontraktion 4/10 min. VU visar progress, v.g se partogram. Angelica kämpar på fint! Har EDA och anv. lustgasen också. Ger en bolusdos i EDAn.

 

14:30 Förlossningsförlopp Övertag Bm Matilda Alton. usk Susanne Vermelin. Vu:Imm 6 cm, ffd hv ov spine. Kontraktinoner: 5/10 min 75 sek. Sänker S-dropp 40 ml/h. Angelica har det jätte kämpigt och upplever ett kraftigt tryck neråt.

 

14:50 Sänkt ner S-droppet succesivt pga intensiva värkar samt snabb proress. Vu: 8cm, ffd ov spine. Fått bolusdos i edan för ev bättre effekt. Anv även lustgas.

 

16:10 Angelica kämpar på super bra.

 

16:30 Ställer sig knästående för att hjälpa huvudet att tränga ner. Står fortsatt högt.

 

18:00 Smyger på S-dropp 15 ml. Urintappas på 350 ml.

 

18:15 .

 

19:00 Angelica vill trycka på. Ffd hv strax ovan b.botten Osäker på hur barnet roterat. Dr A Palm kommer in. Visar kurvorna för henne.

 

19:10 Krystvärkar. Krystar aktivt ok enl Dr A. Palm. Drar handuk. Stänger av edan.

 

19:40 En riktig kämpe. Lägger sig nu på hö sida.

 

20:00 Åter på rygg. Gör kortbädd. S-droppet ökar sakta. Ctg med bra varr.

 

20:20 Annan medicinering Strama kanter. Angelica har kämpat länge nu. Börjar bli trött. Infiltrerar med xylocain 10 ml. Lägger ett klipp vä.

 

20:30 Födelse Kön: Pojke framföds i framstupa kronbjudning med navelsträngen ett varv runt halsen. Huvudet står mellan en värk. Slapp men bra hjärtfrekvens. söker barndr. Avtorkas och Avnavlas (Kim klipper navelsträngen) Skriker inte. Tas ut till barnbordet. Barndrär snabbt på plats. Ansvarig vid förlossning: barnmorska Matilda Alton Läkare: Anna Palm usk Susanne Vermelin.

20:33 Förlossningsförlopp Annan medicinering lägges, syntocinon 10IE.

Här har Kian just fått komma tillbax och jag får ÄNTLIGEN träffa min "lilla" pojke! ♥

 

20:40 Åter på salen med gossen. Placenta och hinnor framföds spontant. Navelsträngs pH tas enl pm. Vid inspektion endast klippet att suturera. Bedövar med ytterligare Xylocain 10mg/ml. Lägger in en svanstork vid suturering. Angelica använder även lustgas. Får hjälp och assistans av bm Monica Jonsson.

 

20:50 Barndr L.N kommer och tittar till gossen. Uppföljning med B-glucos, andningsfrek, temp efter 2 h.

 

23:08 Omv epikris Frisk förstföderska. Fullgången. Inkom idag med värkar. Amniotomi, S-dropp, Eda, N2O. Långdraget förlopp på slutet. Krystat i 1h 20min. Klipp vä. PN. Tagen gosse som stod mellan en värk, navelsträngen ett varv runt halsen. As 5-8-10. Andas i neopuffen, hämtar sig sedan fint.

 

2010-06-28

00:05 Förlossningsförlopp Duschat , blev yr och svimmade, hämtade sig snabbt. Uterus väl kontraherad. Normal blödning. Får in fika och Angelica tycker det smakar bra (Tacka för det då jag inte fått något att äta sedan halv 12 på dagen, ja förutom all loka jag drack under förlossningen) och att det känns bättre, ej yr längre. Får stanna på förlossningsavd tv pga platsbrist på avd 12 (bb).

 

Thats about it! ;)

Ja det var ju inte kanon bra med min lilla kille när han kom, men tur han återhämtade sig snabbt! :) Jag vart ganska orolig då han inte skrek och sen sprang dom bara ut med honnom. Jag viste inte ens vad det var för kön. Frågade och någon svarade - Det får du snart se! Ehh okej.. men jag ville veta. Då kom uskan Susanne så jag frågade henne också och hon sa.. - Har ingen sagt det, vad tror du? :) Pojke sa jag.. Ja det var det sa hon sen. Efter ett tag kom dom in med honnom på mitt bröst, men ville att dom skulle sy klart mig först. Och bara det tog 1 timme och 20 min.. Fikat fick vi tjata efter.. men för övrigt är jag nöjd över min förlossning! :)

Ut kom ju världens UNDERBARASTE Kian. 2010-06-27 kl 20:30 57 cm lång och 4728 gram!
Inte konstigt man fick kämpa med den bjässen ;)


 

Första natten sov vi kvar i förlossningssalen. :)

 

Såå, äntligen har jag printat ner min förlossningsberättelse.. Även om den är slarvigt skriven och att jag tog mycket från jounalen så fick jag ju iaf till ett inlägg.. efter sisådär 5 och en halv månad ;) Hua vad tiden rusar iväg. Önskar jag fick mysa mer med min bebiskille.. Han blir så stor och duktig nu. redan fått två tänder, kan inprincip sitta själv, ålar runt på golvet och flyttar sig ganska  bra, men inte frammåt än, men lyckas på nå vis ända röra sig en bra bit utanför gymet och snurra på det går fort det! :)

 

Jag får fortsätta skriva om första dagarna en annan dag, nu fick jag ihop förlossningen iaf! :)

 


RSS 2.0