10, 11 och 12 dagar över tiden, bröllop och midsommar!

Psst... Det var detta inlägg som jag inte hade publicerat som jag hade skrivit kvällen innan Kian kom! :) Enyoj!

Jahapp, så har det hunnit gå yttligare dagar över tiden.

Får nog räkna med den där igångsättningen på Tisdag, som det verkar.

10:e dagen över tiden gjorde jag inget speciellt på hela dagen, men frammåt 17 tiden drog jag, Helena och Erik ner på Birsta en sväng.

Jag hade tänkt hitta någon fin klänning att ha på bröllopet vi var på igår, men guud vad dåligt utbud på fina klänningar det finns för gravida, eller över huvudtaget för lite större..

Köpte iaf en klänning i panik på Gina Tricot, men använde den iaf inte.

Helena skulle på Ikea för att "byta" spjälsängen som hon köpt för någon dag sedan.
Men nu var det super rea, så samma säng hon bara hade köpt för någon dag sedan som då kostade ca 900 kostade nu bara 300. DET är skillnad det.

På Fredagen den 25:e Juni var det dags för det efterlängtade bröllopet mellan Pelle och Helen.

Klev upp och gjode mig klar hann inte så mycket annat, jag är ju så seg att fixa mig när jag ska iväg på något sånt där fint. Och ändå blir jag aldrig nöjd, sedan är ju mina fötter såå sjukt uppsväld att jag inte får på mig några av mina skor, bara dom som jag köpte för ett tag sedan i storlek 39. Jag har ju i vanliga fall 38. Så jag fick gå i dom, en typ av "tännisskoballerina" eller vad man ska kalla det.

Nog om detta..

Vi kommer som vanligt sist av alla gäster ;) (fint folk kommer alltid sist, ir vad säger man? )

Smyger in och sätter oss. Jag är såå nervös över att vattnet eller att värkarna ska sätta igång där inne i kyrkan. Helst en liten stund då det kanske blir tyst, att vattnet börjar rinna.. Haha.

In kommer iaf det underbart vakra brudparet! Hela bröllopet är jätte fint, dom har tänkt på allt i detalj. :)

Det ända som var jobbigt var att jag hade ont i magen, men mycket var nog för att jag var nervös.. så därför känndes det väl extra mycket.

Dom sa iaf JA till varandra om det är någon som undrar. ;) Så nu är det Herr och fru Hedman.

Bröllopsfesten var borta på fyrklövern, maten var super god, och bröllopstårtan kommer jag aldrig att glömma ;)

Tycker att det hela vart ett kanon bröllop!

Dom hade tur med vädret också, trots en del skurar, men dom kom och passade sig så bra under stunder vi inte skulle vara ute, tex när vi åt och så. Sen ska det ju betyda tur om man får lite regn på sitt bröllop! :D

Vi orkade tyvärr bara stanna till ca 21 tiden, vart lite jobbigt att sitta hela dagen och jag längtade hem till att bara få lägga mig i soffan. Men jag är ändå glad att jag kunde vara med så pass länge ändå! Som jag hade hoppats på att få vara med. Och det fick ja ju, ingen bebis ännu..

Efteråt åkte vi bara på macken och hämtade film sen låg vi i soffan tills vi lade oss.


Idag är det 12:e dagen över tiden och midsommar dagen..

Vi har inte gjort något speciellt alls.. tagit det ganska lungt och grillat lite och faktiskt så satt vi ute på altanen för första gången. :) Gott! med grillat! :D

Ikväll drar väl alla ut och festar, är ju viskansparken ikväll. Peter (Kims kompis) var hit en sväng då vi skulle fixa med maten och dom skulle väl dit som det lät.
Är sugen att göra något vi med.. För än kommer väl ingen bebis..

Jaha, nu har vi bestämt oss.. Måste göra mig klar. :)
Vi drar och kikar runt om det finns någon förfest!
Haha, överhöggravid och så drar man på fest ;P Ja ja, vad ska man göra liksom. Kan ju inte bara sitta och rulla tummarna och vänta på att det ska hända! ;P

Nu ska jag skynda mig!
Trevlig kväll!!






Puss puss


RSS 2.0