Wicker Park

Har kollat på den filmen nu..  Och vart kär..
Så nu rekomenderar jag den, med Josh Hartnett (som jag vill gifta mig med ;P) från 04.



Och en annan låt från filmen .




För övrigt har det hänt en hel del sedan sist.. Några dagar har jag tänkt att skriva, men inte blivit av.
Alla ♥s dag har ju varit, vart en lugn dag. Var ner på bio med Kellie mötte upp Tina och gick på bio, såg Bolt! :) Rolig film, sedan var även Louise och Fredrik där med barnen. Så vi tänkte att vi skulle hitta någon mysig resturang att äta på då tillsammans.. Och hela dagen hade jag sagt.. INTE MAX! Men vart hamna vi till sist då när vi letat i halva stan efter en matplats!? Jo max!! :( grr..
Och inga blommor fick jag heller KIM!!! Då vet jag till nästa år.. INGET till honnom!!!

Annars när vi varit ner till stan har vi passat på att mysa på kvällen med min familj.
En Helg åkte vi och hälsa på pappa och Katja, Rasmus & Henna plus Milton,  tog en bastu och myste. :) Sedan även på alla hjärtans dag var vi hem till Sune, mammas kille och kollade på melodifestivalen med mera.. Skönt att Kim äntligen kan vara lite lugn och spendera tid med min familj också.. Har inte alltid varit så nämligen. Men det är skönt nu! :)
Hehe.. även att han skulle testa en gungstol där, det gick bra ett gung, två gung, och treee gung vick på kanten och booomm rätt ner i golvet! Hahahahahaha Och stolen gick sönder. =/ men ändå :D hihi

Slutat min anställning hos telab.. Japp japp, så nu är man arbetssökande igen.. men har lite smått på gång, känns härligt! :D

Klippt mig ganska kort.. väldigt kort för att vara jag..  Mammsen kunde knappt tro det ;P

Förra måndagen var jag o Louise ner till stan, skulle kolla på barngrejjer!
vill också ha bäbis nuuu!! ;) Men lilla jag får vänta ett tag till tills min kära sambo vill skaffa ett syskon till Kellie! Och tills jag har ett riktigt jobb så jag kan köpa massa fina saker åt min bäbis!! :D Så länge får jag nöja mig med Maya och Louise lilla/lille som är på väg..

Sedan har jag också spenderat många timmar på sjukhus senaste tiden, vårdcentralen i tisdags, sjukhuset på fredagen, en snabbis på lördagen och låg där hela dagen igår.
Urinvägsinfektion plus lite annat.. men jag mår bra för övrigt nu.

Lördagen. Var jag som sagt på sjukhuset en snabbis sedan ensam hemma hela dagen.. tills de att Kim kom på att han skulle på krogen. Då fick man bli chaffis åt Kim och Daniel K. Så då kunde ju jag påssa på att träffa min Emma och min Milena! :D
När jag sedan skjussa hem Emma vid aveny och jag o Milena skulle hämta upp grabbsen för att käka på max var det kolsvart det kvarteret. Var strömavbrott, allt var svart.. Bion, Avenyn.. haha.. Kim fattade inte det förrän på söndagen att det faktiskt vart svart och musiken försvan på krogen, men lika glad var han för det! ;P

Idag har jag som sagt kollat på filmen och tagit det lugnt.
Louise kom hit efter att ha klippt sig, vart fint gumman! Så hon och jag åkte på ica och köpte oss semlor, var 2 för 10kr :D
Sen när vi kom hem möter vi kim ute på gården som varit hemma på lunch.
Han kollar på Louises kasse och säger. -Jaha du har köpt mer! (Alltså mer än mig i min kasse.)
Då säger Louise- Ja, jag har köpt SEX!..... !?    Sex semlor alltså!
Hahhahaha  ;)
sen vart det lite fika och så innan hon skulle iväg o jobba!

Sådär då.. då hade jag uppdaterat lite igen då iaf! Och om ni märkt att min blogg är omgjord så är det Milena som fixat denna åt mig! :D Tack så mycket gumman!!

Till min lill bubbe.. Jag tänker på dig.. jag saknar dig av hela mitt hjärta.. Jag ÄLSKAR dig! ♥
Glömmer dig aldrig.. glöm inte att du var älskad! Vila i frid tills vi ses igen!
♥LOVE♥




Skytten...


Skytten Horoskop skytten

Du styrs av Jupiter - den största planeten i solsystemet. Du gör därför saker i "stor skala".

Du söker dig ständigt framåt, och vill expandera i flera inriktningar. Det bästa sättet att uppnå detta är att resa. Du vill så gärna se hela världen. Du reser dock även genom at läsa om filosofi, historia, vetenskap. Du vill veta allt.

Tvilligarna är nyfikna, varför de vill veta lite av allt. Din önskan att veta är dock annorlunda - du vill veta hur världen är strukturerad och hur den fungerar. Du söker ständigt svar på frågan: "Varför?". Du vill veta vad meningen med livet är och är därför mer filosofisk. Du känner dig mycket väl till mods i akademiska miljöer. Dessutom kan du riskera i spel samt börja investera inom riskabla områden.


 

Mer om Skytten

  • Element: Eld
  • Planet: Jupiter
  • Kvalitet: Föränderlig
  • Polaritet: Positiv
  • Kristall: Topas
  • Turdag: Torsdag
  • Tursiffror: 5 & 7
  • Färg: Lila
  • Metall: Tenn
  • Motto: "Jag ser"

skyttens livsinställning

Du tycker om öppna landskap, naturen, djuren. Din attityd till livet får andra att tycka om dig. Få av dem vet att du bakom den humoristiska fasaden kan dölja en stor smärta.

Även då du är sarkastisk och tror att du är rolig, kan du få andra att skratta - eftersom ditt sätt att vara är öppen och ärlig.

Du jobbar hårt men du festar väldigt mycket också. Du är dock framför allt en sökare. Du gillar gåtor och att hitta lösningen på mysterier.

Skyttens egenskaper

Du är via din natur ambitiös, trots att du inte gillar att göra det som du måste göra och vad andra tycker att du borde göra. Du är i stånd att jobba mycket för att erhålla det som du vill ha. Det som gör att du vinner i dina relationer till andra är din förmåga att sprida glädje runt omkring dig. Du tar seriösa ting i livet med lätthet och andra smittas av din entustiasm och din positivitet.


Försöker iaf.. :)

Japp.. jag försöker iaf uppdatera igen då.. Tänk om jag då bara kunde komma på något roligt att blogga om..
Sitter iaf som vanligt på jobbet. Vart en kort helg. Bara en dag ledig, Lördagen.

Men "helgen " var iaf ganska bra! :) Det lilla jag fick vara ledig..
På Fredagen hade vi bestämt att vi skulle åka ner till Birsta och handla, så jag skulle slippa det på lördagen så hela dagen inte skulle försvinna som den lätt gör när man ränner omkring på affärer och gör av med pengar som man egentligen inte har råd med. ;P
Var tomt i både kyl, frys och skafferi så det var dags för storhandling på Willys.
Kalaset slutade på 2000, bara där.
Vart iof inte så mycket mer rännande, en snabbis på jysk som alltid har erbjudenden på grejer som dom inte har hemma, sedan en runda på donken, var inte så gott knepigt nog..

Sen ville Kimpalimpa in på media markt och kolla om det fanns några bra filmer..
Som vanligt fastnar man för prisson break, frågan är, ska vi köpa 3:an fast Daniel och Claudia skulle köpa den..
Jaja, som vanligt vart det inget av.

Sedan vart det då storhandlingen på Willys och efter det bar det iväg till Pappa och Katja och hälsa på.
Mysigt att bara ta det lugnt och basta lite och så där. Kom inte hem förrän halv 1 på natten. :)

Lördagen började vi med en mysfrukost tillsammans innan vi skulle upp på badhuset och träna.. och jag tog och sola utan resultat! ;P
Sedan skulle vi iväg och gratta Bianca och äntligen fick jag se Louises bäbiskort live! :)
Blir nog ett till virrigtigt litet charmtroll det där! :D Som sin mamma ;P hihi
Fattar egentligen inte vart dagen tog vägen för sen var det bara raka vägen hem och laga till go middag, filé Oskar.. Mumma!
Tog det lugnt framför tv:n en sväng, sedan skulle Kim upp på macken och pejla med Daniel eftersom det var den sista.
Så Kellie och jag for upp och hälsa på Aila en sväng, skulle hämta blommor, men det glömde jag ju SÅKLART!
Typiskt mig!
Sen vart det bara hem och mysa framför en film hade vi tänkt, men orkade bara med 34 min innan vi kom på att vi nog faktiskt ville sova. :)

Söndagen var inte lika rolig som sist vi jobbade en söndag.. Vart en lååång jävla dag med ont i huvudet på jobbet.. suck..
Och nu har jag fortfarande ont i skallen.. :( Jobbar till 21 ikväll.. sen blir det nog bara sov!

Pratade iaf lite med Ann-Charlotte idag innan jobbet :) Fick höra om hur hennes förlossning hade vare och hur det var med lilljäntan! Ohh längar tills hon skickar bilder på mailen! :D Jätte intressant och höra hur mina vänner haft sina första förlossningar. Var så länge sedan vi träffades nu, några år sedan säkert, men håller iaf kontakten vi telefon! =)

Nä, nu ska man hem och äta "lunch" och ringa och höra med kim hur hans utbildning idag har varit! :)


Puss puss / A

RSS 2.0