Sjuk..

Idag.. är så slut att jag inte ens orkar skriva mer här nu.. ska se till att Kellie kommer i säng nu.. sen blir det nog soffläge för mig igen!

Puss


uppdatering..

.. Tänkte uppdatera lite nu efter helgen.. =)  Helgen vart ju inte alls som planerad, lite besviken över det, hade jag fått ett besked tidigare så hade man hunnit gjort såå mycket annat än att sitta och vänta en hel dag för att sedan bli sviken.. men men.
Lördag kvällen vart iaf bra ändå, men så är det när man mycket att göra och hitta på! =) Aila lånade kellie av oss en sväng, någon timma sådär. Så jag och Kim passade på att möta upp Fredrik och Louise med barn på bykrogen för en matbit. Mysigt, senare kom vi fram till att dom skulle komma hem till oss efter att Bianca och hennes kompis åkt på discot. Så vi tände en brasa, drack vin och prata, mycket trevligt. Senare skulle jag och Louise upp på byis, så det vart vin och grogg får vår del, karlarna lämnade vi hemma med sina barn! =) Helt rätt!!
Var iaf väldigt kul på bykrogen, hade vare roligt om min Kim kunde vara med, men men NÄSTA GÅNG! =)

Söndagen tillbringade jag större delen av dagen i bilen, hua jobbigt, jag var mer i skick för soffliggning efter lördagen ;P
Men hade lovat kim att följa med till Östersund för att hämta ett godiställ till macken.
Så så vart det, vi tog lastbilen från macken så vi satt alla tre på en rad. Kellie brevid mig. Och jag som kanske inte var piggast (självförvollat jag vet men) fick sitta och lyssna på massor av olika barnsonger ir frågor osv.. Hun var nog inte tyst en hel minut på hela resan, o jag som bara ville sova. 
Men allt gick ju bra och jag får ju faktiskt skylla mig själv, man kan inte kräva att en 6åring ska vara tyst i 30 sek! =) hihi

Måndag.. Japp idag är det måndag, inte mycket kvar nu, för när angelica kommer hem då ska man nästan sova så var den dagen över. Näe då, men man måste väl börja kliva upp tidigare om man ska hinna göra något över huvudtaget när man jobbar. Har så mycket jag skulle behöva ta tag i, inte lång tid kvar i lägenheten och jag måste verkligen börja flytta saker och SLÄNGA FRAMFÖR ALLT!!!
Näe nu ska jag o kim se film innan sova! så god natt gott folk! =)

puss o kram! 


Varför..

.. Blir det aldrig som man tänkt sig..??..

Hej!

Täkte bara säga hej och berätta att jag fortfarande lever! =)
Helgen gick undan, det var roligt med besök! Nu till helgen blir det ännu mer besök!
Inte att man får en lugn stund någn gång! =P haha, näe då!
Nu i helgen kommer nämligen fler av mina nära mnniskor!
♥Emma & Milena♥
Dom ska nämligen få hjälpa mig att flyttpacka,
nu när jag flyttar til hus igen..
Är dom inte underbara som ställer upp!?! =)
Jooooo DET ÄR DOM!!
Är så glad att jag har er, och ni är dom ända som verkligen vet vad jag ska ha kvar och vad ja borde göra mig av med, och bara ni som ärligt kan säga.. -SLÄNG DE DÄR ANGELICA! VAD SKA DU MEDDEN TILL?? -ehh.. jag tänkte att jag kan ha den då jag hoppar fallskärm i störtregn sammtidgt somdet bixtrar och jag äter mjukglass typ..
Vilket aldrig kommer hända! Så dom övertlar mig så klart!
What is friends for? ;)

Ja ja sedär, jag fick ihop ett litet inlägg iaf.. men nu håller jag på att bli tokig på kims dator, för jag måste trycka jätte hårt på knapparna ir flera gåger för att få till en värdig mening..

Annars skulle hea inlägget e ut så här, assor av saknade bokstäver och kanske till och med mellanrum. Och då bara för att jag skulle vsa så gick det ju gansa bra, inte såmåna bokstäver orta, ja men ni ser ju.. om ni nu kan läsa detta =P
JOBBIGT!!

För övrigt fick jag ju jobb i fredags, så det är där jag håller till nu sedan igår..nervöst och sådär, hoppas jag kommer över det snart, och att allt fyter på, för det är ganska skönt att bara ha 1minuts gångavståd till jobbet! =) Och heltid är det! =)

Ja ja, nu år det vara övr och ut för min skull.. så man hinner gosa med sin blivande sambo innan sova!

Natti natti!


Bjuder på en Knäpp och ful bild på mig och kim!
Vet inte vad vi håller på med, men en sak är säker, det var inte nyktert! =P
Men de bjuer vi på!

pusspuss



♥♥♥

Jihoo! =)

Syster kommer och hälsar på i helgen, nu är det bestämt!! Vad roligt!
Hoppas vi inte slår ihjäl varandra bara, då blir inte mamma glad.. hehe.. Finns nog ingen i världen som jag bråkat sååå mycket med ir som jag varit så elak med (alltså om hon gjort något elakt först, jag är ju en ängel "ser ni glorian!?")!
Jag hoppas och tror att det kan bli kul, vad ska man hitta på för bus tro?? ;P
Hon kommer inte upp själv heller, hon tar ju förstås med sig sin älskling! Så det blir par middag hela helgen! =)
Lite sent iof eftersom kim jobbar kvällar. Men kul för mig att slippa vara så själv..
Hämtar upp dem efter jobbet på Fredag.. Kul kul..
Okej, nu har jag sagt de några gånger va.? att jag tycker de ska bli kul.. =P haha


Jaja, här kommer en bild på min kära syster.

Letade en bild på mig o henne där det synns att vi är ganska lika iblan, men hittade ingen just nu, vem vet, kanske blir lite bilder i helgen! =)


Nu ska vi se film här..

puss o god natt folket!


♥♥♥

Tänkte blogga lite i morse..

Men så blidde det icke, då det inte gick att komma in på bloggen! =(
Men men, nu funkade de ju iaf, tydligen! Har just kommit hem från jobbet och ätit. Kim skulle göra maten tills jag kom hem, så jag trodde de skulle bli korv och makaroner ir att det inte vart någon mat alls..
På vägen hem satt jag i bilen och planera att vara lugn även om han inte hade gjort mat,,
Men Kim hade gjort maten, och gott dessutom!! =) Soo sweet!
Han serverade flygande Jackob.. Mmmm! =)

Nu ska vi snart hoppa in i bastun och sedan bara mysa! Det kan jag behöva känner jag. Har vare så trött hela dagen. Men jag har fått mycket gjort och ska på arbetsintervju på Fredag, så då kanske det blir jobb här hemma ist och man slipper spendera 2 timmar om dagen i bilen!

En annan sak som jag glömde nämna igår är att....

Hanna ringde mig igår! Från USA!!=)
Oh vad glad jag vart gumman!! Saknar dig sååå mycket!!!
Bara det att man blir så paff bara sådär när det kommer så oväntat, så man vet inte riktigt vad man ska säga! Annars när man bara tänker på det och funderar på hur hon har det så finns det tusen miljoner saker att fråga.
Men sedan när det väl gäller blir man som stum och bara glad!! =)


♥Hanna för lite mer än ett år sedan! Miss you girl! ♥


Yeah! Over and out for me now!
Jumping in da sauna!!! ;)

See ya!!

puss puss

♥♥♥

RSS 2.0