Happy birhtday to mee..

Jepp jepp! Då blir man gamla damen i morgon då! Hela 22 år! =)
Hihi, jaa brudar nu slipper ni se att jag är sjuk hehe.. ska försöka skärpa mig med det här o skriva.

Idag har jag nog stått i köket sedan 8 i morse tills nyss, ska snart in dit igen!
Har haft en massa folk här idag och bjudit på smörgåstårta, Vanlig tårta och bullar.. (bilder kommer senare) =)

Först hit var Mats, Martina och Kristoffer, fick en fin lång skjorta och v75 kupong, vet ej än om jag vann något.

Sedan kom Carro och Jimmy med sötnosarna Levis och Vince, fick en fin orkidé som jag nog ska ha i sovrummet.. ir kanske hitta ett bättre ställe.. känns som att jag vill ha en fin blomma i sovrumet, men sen när jag får en fin blomma, då vill jag att den ska synas mer.. haha, ja jag får väl se hur de blir! =)

Sen kom Kims syster Tina hit och då hade jag redan fått en annan fin blomma på fredagen utan Aila och Eila och Tina då, men fick ytterligare tre bodybutter från body shop, luktade mumma!! Som även låg i en fin necessär.

Sedan droppade mamma med Emma och Milena in, kul att allt med skjussen löste sig, hoppas Milena hann hem i tid till jobbet. Fick pengar av mamma och hennes karl =) Behövs alltid, ska köpa en parfym. Mamma hade även med sig mormor och morfars pressent, mer pengar och ljus.

Sen kom även Pappa, Katja, Rasmus, Henna, Milton och farmor. Av pappsen hade ag redan fått pengar när jag köpte bilen, men fick även då nå kokböcker och ett jätte fint kort som Henna lagt ner själ och hjärta i, och av Katja tio rosor! =) Av farmor fick jag halsband örhängen och ett smyckesskrin i silver. Farfar hade skickat med en tavla av kyrkan i Fränsta! haha,.. jaja lite roligt v ar det väl.. men vi har ju redan utsikt över den äkta varan.. ;P

Sen när dom åkt v art det en liten paus, så jag kunde vila, var sjukt trött..

Men sen dök då Fredrik och Louise, Bianca och Lucas upp på fika, och avlöstes senare av Cattis, Vickis och Håkan! =) Av dom fick jag en necissär fullproppad med en massa bra saker! =) Bl.a. en nagelfil, bra då har jag ju något att göra på jobbet ;P hihi Och även en snusdosa av Vickis då hon köpt fel.. Och Angelica hon tar ju vad som hälst när det gäller snus.. förutom lös då! =)
Och nu har vi bara slappat i soffan framför 2 avsnitt Prison Break! =) Spännande!!
och nu är det dags att natta.. och jag har då blivit 22 år gammal nu! ;)
Men god natt gott folk!
Puss pusss
TACK SKA NI HA ALLIHOPA SOM KOM IDAG!
♥♥♥

RSS 2.0