Köket..

Jaa.. Det är där jag har spenderat mest tid idag.. Suck! Och snart ska jag dit igen.. Hehe.. Ja jag vet, jag gillar att laga mat och grejja på där.. Men känner idag att det inte var det roligaste att stå där från frukost, fixa den först, plocka undan och diska och in i diskmaskinen, sedan fixa lunch för Kims kompis Simon skulle komma och luncha här. Efter det, plocka undan, och då ville jag göra sockerkaka.. Så det gjorde jag, där får jag ju faktiskt skylla mig själv! ;P hehe.. Sen efter det fixa marinaden inför ikväll då vi ska grilla! :D Jippie, ett steg närmare sommaren, visserligen har vi redan grillat i år, men ikväll kommer Louise och Fredrik med barn, Claudia, och Daniel kanske lite senare efter stägning. Och sen hoppas jag på att Markus och Jenny har lust att umgås med oss! Vore så kul, snacka skit spela spel och bara mysa! =) Laddat för en toppen kväll tycker jag! =) Kanske det dycker upp nå mer bilder att lägga ut nån dag från ikväll.. Om jag kommer ihåg kameran.. ;P

Haha.. Har något roligt om Louise min lilla tok idag också! =D
Jag bjöd även över henne på cuppoccino (ir hur de nu stavas) och sockerkaka.. Så sitter vi o pratar lite allmänt till de goda fikat.. Och så började jag fundera på vilken ordning man ska skriva datumet på typ 080328.. Men att ja blandar ihop det ibland och kan skriva 28/3-08 , kanske man kan skriva jag vet inte, jag skriver iaf så om jag inte orkar tänka.. Men iaf så när jag när jag frågar henne så säger hon..
- Men det spelar ingen roll, man kan skriva vilken ordning som helst!
-Ehh.. hahaha.. Louise, en sak vet jag, man kan inte skriva datumet hur som helst när man ska skicka iväg en massa papper med datum! ;P haha!
032808 det är idag det! Hihi.. Du är så rolig o söt gumman! ♥

Näe nu är det dags för en snabb dusch innan gästerna kommer så man e snygg o fräsch! ;) haha Och sen är det köket som gäller igen för att förbereda nästa mål för dagen!

Puss & kram      ♥Angelica ♥





Not much..

Jaha, vad ska man klottra ner idag då!?  Idag har inte mycket hänt.. Mest suttit framför datorn och pillat på med min arbetsansökan och pratat med hon på arbetsförmedlingen.. så hoppas det blir ordning nu snart =)

För övrigt då.. näe har nog inget vettigt att komma med idag faktiskt..


Kan ju ta nått roligt inlägg från tidigare, som Louise brukar kunna kläcka ur sig! ;P

Vi sitter och går igenom kvitton för att kolla vem som köpt vad och vem som är skyldig vem.  Efter ett tag utbrister hon! - Egentligen så skulle vi inte behöva köpa mat, det är ju bara dyrt och onödigt!
Hahahahaa.. ehh.. ja det är ju verkligen onödigt med mat Louise!!?!!! ;P
 Näe men att slurpa i sig sprit är ju så MYCKET BÄTTRE!! Inte ett dugg onödigt fast det är dyrt!  ;P  Haha.. näe du är bra rolig du gumman!  Dig får man sig många skratt åt!!!  Hihi

Näe nu ska jag kolla vidare på Play boy mansion!  ; ) dom är nästan lika blond som min Louise!

Puss och adjö!


Påsken =)

Så var påsken över.. Ganska skönt, slut på godis & onyttigheter! =) Så nu börjar vardagen med träning och nyttig mat! Haha.. Duktig man ska låta då.. Näe får se hur det blir, blir iaf inget godis på vardagarna nu.. =)

Påsken har för övrigt varit mycket lugn, lite tråkigt att de inte blev nå fjällen semester.. Hade inte vare helt fel med lite fjällsluft och sol! Ist sitter man här framför datorn blek och trött. Men ska nog pallra mig ut snart & ta en promenad, SKÖNT! Nu när påsken är över var man tvungen att ta tag i jobbsökandet igen.. Känns faktikst bra. Vill inte sitta hemma i soffan hela dagarna längre & leta jobb, näe nu vill jag ut  och jobba! Tjäna pengar och vara till någon nytta! =)

Så vad gjordes i påsk då för att komma över ämnet, har ju inte suttit vid datorn o skrivit något heller på ett tag.. så nu gör jag en kortare resumé! =)

Långfredagen: Då var det dags för fest och utgång.. Jag skulle då verkligen inte upp på Mittis, tycker det är tråkigt och så där.. Så jag brukar alltid lyckas bli för full för att komma iväg!  Säkert kort som funkar varje gång! Ingen vill ha med någon som spyr och ändå inte har någon chans att komma in! =P  hihi  Men hur blev de nu denna gång?
Har ju inte druckit så mycket på sista tiden så de borde ha gått bra.. Men hävar armen har nog tappat sin styrka, ir så var det för att jag oftast hade tre glas / flaskor att hålla i sammtidigt..  Så jag blev inte redlös och jag tog mig iväg till Mittis.. hmm.. Ja det dög väl, men var inte det roligaste jag vare med om.  Och aldrig mer ska jag hänga in min jacka där, har inte vare med om nå värre.. Ja dom hade nr lappar.. Men ingen ording alls på vart dom hängde jackorna, huller om buller var systemet!!!  Hmm, & om jag tyckte det var det smart system!?   NEJJ!! Verkligen inte!! En kvart kunde det ta för en som lämnat sin lapp för att få jackan sin! Dom gick omkring som nå yra hönns!  Det vart irritationer i kön, bråk och panik av trängslen.. Så det är nog många som håller med om att det inte vart så lyckat avslut på kvällen. Men men.. Så kan det vara.. har nåra bilder från förfesten här iaf som jag kan bjuda på! =)

                                        
Me and Looouuuuiiiiiiissssseeeee &  mmmmmeeeeeeeeeeeeee  &  Loouuiissee  &   Caroline, me & Louise =)


                                             
                  Party party                       Yeah A-K!! =)                       Barhäng                          Lilla söta familjen!     


                                                 JAG            &                  KIM       

Hmm.. Ja det var den kvällen men sen då.. Då vare bara lugnt  skönt..  Eftersom jag kom ut på Mittis så kom slaget senare, så alltså lördagen var jag helt slut hela dagen! Det vart en film på kvällen med Kims syster Tina och hennes kille Johan som även var med oss ut kvällen innan. Samma sak på söndagen, det var lugnt hela dagen, fick middag hos Kims mamma där alla var, sedan vart de bara lugn myskväll med bastu och film! =) Skönt!

Sen var det ju även en måndag som man var helg, solen sken, så då tyckte jag att vi skulle på utflykt, samlaihop ett gäng o dra iväg! =) Jag, Kim, Kellie, Fanny, Louise, Fredrik, Bianca och Lucas åkte upp till Tjärnbostugan, där vi grilla korv & hamburgare, myste i solen åkte pulka, bob och madrass ir vad det var (Fart hade den iaf och snurr!) =) hihi.. Barnen fick leka i skogen och vi vuxna bara njuta av solen och snacka skit.. Även små planera andra saker man  kan hitta på tillsammans! Mysigt! =) Kvällen vart lugn även denna, med bastu, massage och tv! =)
Har även lite bilder på dagens äventyr!
                                          
             
Gänget på väg upp       Lucas, Fanny & Bianca           Louise                 Nästan hela gänget samlat       Fanny & Kellie 

       
                                          

Det kan man kalla en lugn och mysig påsk! Så nu är man utvilad och kan ta tag i det där med jobb och det känns inte enns jobbigt att det är vardag igen! =)

Såg reklamen på Prisson break nu..Ohh längtar!! Har bara sett försa sässongen.. Måste köpa andra tror jag.. Är ju beroende framkallande program det där.. Och även Desperate house wife.. Haha.. lite skillnad på program, but I love them! =) 

Ojj då.. nu vart det vist snöstorm ute.. jag som skulle ut å gå.. =( Skit! Vill inte ha mer snö nu!!

Näe nu ska jag se om Louise kan svara sin telefon nån gång så man vet om hon ska med o träna ikväll.. Hade fint!

Puss puss 

Runkstund & LJUG!!

Denna rubrik lockar nog till sig många blickar.. ;P  hmm.. ja, o det är ju kul, men de är mitt liv..
Fyy! Är så less på människor som ljuger, speciellt nära, och speciellt!! Någon man kan läsa som en öppen bok, som man tex bott med! Varför ljuga när dom vet att jag ändå fattar ir vet vad den personen håller på med..
Näe, då ist tycker den att de är lättare att ljuga, o kanske ta sin runkstund som man råkar ringa o störa i! Suck!

Inge fel att tillfredställa sig själv.. de gör väl alla nån gång.. Men skulle man få de man ville lite oftare utan att någon har ont i sin del så behövs kanske inte lena handén.. But what ever!

Har inte humöret på topp idag som kanske märks.. vet fan inte vad de är med mig, gnäll unge som jag är ibland! ;P  Blir kanske så när folk skriker i telefon åt en!

Näe man kanske kulle ta o åka till Falun! Finns de falukorv där? Snygga kilar o så? Snälla kanske? ;) Tell me.. send me a picture som jag kan spara på flera ställen i min dator! =)=)

Ironi ironi!! Inte för att jag tror de e fel på Falun.. tycker säkert de är jätte mysigt där =) Jag menar verkligen det! Så inte en massa folk från Falun skulle råka hamna på min sida och blir arga.. Menar inte att såra någon, jag måste bara få avreagera mig lite..  Det hela med irionin handlar om något helt annat! Prommis! =) Själv hamnade man ju i lilla Fränsta.. and me like it! =) some times. ;P

Hua vad osammanhängande jag skriver idag.. mest bara less.. sorry! Men det är skönt att avreagera sig med de man skriver ibland..! =) 

För övrigt idag då? Claudia ringde och hade missat tåget, så jag erbjöd mig att köra henne om vi fick låna bil.. min lilla skutt har jag ju ställt av. Men de hela fixade sig o hon kom till Sundsvall och kunde ta tåget till Sthlm för att sedan åka vidare till Västerås! =) Känns bra att ha gjort en god gärning idag iaf! =)

Nu har man nog skrivit fööör mycket för att folk ska orka läsa.. så jag lägger väl ner o ska kolla vidare på dom där filmerna som jag skrev om för ett tag sedan! Mötte upp mamma idag o fick dom! Haha. hua hur man såg ut i 9:an.. ;P Men jag tycker det är roligt att se.. man måste väl ha lite självdisstans o kunna skratta åt sig själv! =) Haha  O skratta åt de.. DET GÖR JAG!! =) ASG!! hahahaha

Cheers!  ; )

Trött så trött

Idag är jag fruktansvärt trött.. Varför inte sova vidare nu då!? För jag kan inte..=(  Har sovit dåligt hela natten.. suck så jobbigt..=/  Vakna flera gånger nu under morgonen oxå, vid 6, sen strax efter sju, sen 8:44 o tillslut 9:14.. lika bra att kliva upp då.. Har en hel lista med saker jag skulle behöva göra.. men jag orkar inte nu.. ska göra lite frukost o se om jag vaknar till.. skriver kanske nått senare.. =)

Tjaoo!


Ont jag har ont.. :(

Hua, fan oxå..  Jag som hade planerat så mycket för idag..

O så händer detta! =(

Skit också.. Iof kanske de var lika bra.. men de är ändå inte kul.. känns så jobbigt..

men men.. de är väl över snart..

Får se om man kan ta tag i allt i morgon ist..vill få så mycket gjort!

Slut på Ipren är de nu också, så man fick skicka iväg Kim en sväng på apoteket..

Han har vare borta ett tag nu så han kommer nog snart, så man kan sätta igång med någon mat här.

Ja o idag fyller min syster 16 år! Shit kan inte fatta, tyckte jag var de nyss själv..  Men de var 6 år sedan nu..
Tiden går så fort! Vad gammal jag bli o vad gör jag med mitt liv? Inget.. Näe fan! NU måste Angelica skärpa sig! =)

Grattis på dig gumman! Förlåt att jag inte kan komma hem o gratta dig! Tänker på dig! Puss


                                                            


image5
                           Joel och Martina, mina små syskon på mammas sida =)

                                                               

Nä nu är det vänner.. =) ska se de o plantera blommor..


God bye!


Längtar..

Mamma ringde nyss.. Hon hade fått tre dvd filmer från Benny, Carros pappa, filmer från skoltiden som han har filmat.. =) shit vad kul!! Vill se nuu!! Haha.. hörde att hon satt o kolla på våran vårshow från 9:an.. o när jag hörde vissa bitar fick man en massa minnen av hur showen var, sånt man inte tänkt på sedan evigheter sen känns det som.. Längtar iaf tills jag kan hämta dom hos mamma!

men men.. =) Nu ska vi ta o slå på en film! =) hihi

Mys söndag!

Tjipp tjopp!


SKOTERJÄVLAPUCKOOO!!!

Jaha, så hade den här dagen gått.. ingen händelserik dag inte.. :(
Har stått o stekt pannkakor i  flera timmar känns de som.. blää :P

En relativt lugn dag, kanske behövdes efter en riktigt jobbig natt då jag skulle kunnat slagit sönder skoter jäveln som small här utan för fönstret 2 på natten.. Inte för att jag brukar sova just då, men när jag för en gångs skull lägger mig tidigt, är trött o kanske kan få sova.. näe då ist när jag håller på att sommna så startar han skiten IGEN!! Så håller han på flera gånger.. så tillslut kliver jag upp o virar in mig i täcket går ut på balkongen o skriker åt dom att stänga av skiten!

För det första är det skoter förbud här på tätbebygt område, hade vare helt förståligt om dom varit på tur o smygit in på SIN EGEN GÅRD o parkerat! Men inte!!!!!
Puckot är ute o kör i fyllan fram o tillbax på gården.. inte på SIN EGEN GÅRD INTE!!! Fast han blivit tillsagt att inte köra på denna gård så har han tydligen lika jävla svårt att förstå som en 5 åring! (-Hur gammal är du? Mogen jävla komentar du M!!! kom verkligen från rätt käft..)

Efter att jag skrikit åt dom går jag in o lägger mig igen men kan inte sova, ligger bara o väntar på att skoterjäveln ska startas om.. för då jävlar kliver jag upp o ringer polisen..
Låg vaken till fyra.. så tillslut kunde jag somna..

Var ingen idé att prata med honnom inatt, så ist fick Kim ringa idag o säga åt honnom..
Hännder det en gång till att han kör som en jävla idiot blire polisanmälan. Och vad säger puckot då!?
Ja men polisen har redan varit här o tagit mig en gång så dom kan ingenting göra..
Men hallå!? Bara det säger att människan inte har vett i kroppen o inget innanför pannbenet... ekoo!! Hallåå allåå allåå allåå...
Vi sa även att Kellie vaknade i natt o var rädd av ljudet som small utanför,(då de inte låter som en vanlig skoter).
Jaha vad gör väl det då? säger karljäveln! Ehh.. ja konstaterat..
HAN ÄR DUM I HUVUDET!!

Näe snarare att händer det igen.. då kör jag ner skotern i sjön! Inga problem..
INTE KONSTIGT ATT KOMPISARNA INTE VILL HA MED HONNOM LÄNGRE NÄR DOM SKA ÅKA PÅ SKOTERTURER!!
Ingen vill vara med ett pucko! O ännu mindre ha med honnom på en tur när han inte kan bete sig ir har minsta vett i skallen.. stakars mamma o pappa.. fick IG i barnuppfostran!

Ja ja.. ska fösöka släppa det där nu när jag fått skrivit av mig.. men hör jag skoterjäveln i natt igen! Då har han inte längre någon jävla skoter kvar i morgon kan jag lova!!!

O så vare melodifestivalen ikväll.. har typ missat allt.. men ikväll såg jag ju iaf halva kanske.. :P hehe..
Tycker nog rätt låt vann ändå.. :) inte för att jag gillar henne, men låten var nog ganska okej ändå.. :) Satt o försökte komma på vad Charlotte hette i efternamn förut.. hmm.. men visst vare nillson? ir är jag helt ute o cyklar?

jaja.. what ever.. ska skriva inköpslista till i morgon.. då blire shopping! ;)

Här har vi en annan skoterdåre.. C.HuS skoterdåre! ;P sedan vi var på skoterv tur 7 dec.. :D  hihi


Bara en sak till, smakade nya x cidern spring.. med smak av melon vanilj o mynta.. köp den snälla! Så den har kommit för att stanna! Me like!! :D Älskar melonsmaken!  Mumma till grillfesten! ;) hihi


Suå o svälg trevlig helg! ;) själv tar jag de lugnt... puss

Fredag..

Jaha.. då vare fredag..
Skulle inte ha klivit upp idag, ingen sol kom som jag hade beställ.. :(

Ist SNÖA det som bara den!.. ohh skulle ha dragit täcket över huvudet bara o slummra vidare..

Jag förstår björnarna, skulle också vilja ligga i ide nu!

Inte hela vintern, från början är de ju riktigt mysigt.. men nu, bara en massa slask o äckel!

Kan man inte bara vakna en morgon o vipps... 20 grader varmt o grönt gräs och solsken! :)
Skippa allt slask med våren.. Som Kim sa idag.. - De är nästan så man längtar efter att klippa gräsmattan!
Ja jag håller med..nu har vintern vare klart.. jag vill kuna sola och ta på mig mina sommarskor!!! Dom längatar jag riktigt mycket efter! Tar o kliver i dom lite titt som tätt nu.. Passar utmärkt när man ska ner i tvättstugen..
Då kan man stå i värmen i torkrummet.. klacka runt lite med skorna o drömma sig bort! :D SWEET!!
Men sen när man passerar porten o ser ut försvinner genast mina drömmar, när man ser den smutsiga slaksen gråa himlen och gruset som säkert ligger  i ett lager på 1 decimeter ovanför assfallten. suck...
Jag blir ju deprimerad..

För övrigt idag då.. vaknade, kollade på klockan o såg att jag måste rusa upp för att se reprisen av våra bästa år!
Haha.. suck o fy vad tragisk jag är som följer denna såpa nu.. hehe.. egentligen gör de ju inget om jag skulle missa 3 år, för på den tiden har dom ändå inte hunnit komma så mycket längre.. men ändå! Det var så spännande nu, kunde bara inte missa! :P hehe.. Näe, om man kun de få ett jobb snart så man har annat att tänka på än om John Black kommer avslöja sin seriemördare till hustru.. O shit om Shawn inte kan förlåta Belle för att hon ljög om att hon var med sin mamma när hans morfar mördades.. Haha.. näe de är bara för tragiskt.. o pinsamt nu när jag erkänt att jag följer detta näst intill slaviskt.. ;P hihi

Annars vart det lite städning på att göra listan, söka jobb o färga hår.. blev väl som de blev med dom punkterna.
Damsugit har jag ju iaf gjort o putsat lite. Färga håret skulle Claudia komma o göra på mig, men vi struntade i det o satt o prata ist, och så kom vickis en sväng.. Det var roligt! Sedan följde jag även med henne upp till ånge för att hämta ut hennes körkort! Är så stolt över mina tjejer att dom klarat sina körkort! Grattis ännu en gång Cattis o Vickis! :D
 Åt middag för ett tag sedan nu o skulle vilja hitta på nå skoj, spela spel o snacka skit.. men verkar inte vara någon som vill vara med på mina planer... så antagligen kan jag ju färga håret o se på film kanske.. men men..
Nu får de vara nog.. :) Ska ringa min kära "sambo" o se vad hon har för sig nu efter jobbet.. :)


Puss o Adjö!  

P.s Fick mess av min mamma nu.. saknar henne! Love you mum! <3 D.s


...

Okej okej.. kommer inte endast vara jag som läser min blogg..

Hehe.. cattis har nu lovat att följa med in i min värld! ;)

Så cattis.. nu får du nog ta o hjälpa mig fixa till denna sida oxå! ;)

Hihi..

Näe nu ska jag nog ta o se en film innan jag sommnar..

har vare en ganska jobbig dag.. ner på djursjukhuset osv..

men men... hoppas morgondagen blir bra!
Det är ju helg då! :D
Hoppas bara solen orkar titta fram någon gång nu då, annars orkar jag nog inte kliva upp jag heller!

God kväll!
 puss


Jaha.. då ska jag se vad detta är.. :)

Då har man hittat hit.. eftersom allt fler av mina vänner skriver blir man lite sugen själv..
Men kommer jag verkligen ha något att skriva om?
Är det någon som kommer vara intresserad av mitt tråkiga vardaliga liv?
Om inte så kan jag ju alltid läsa själv som en dagbok iof.. :)
Angelica, me my self and I.. min största beundrare ;P hihi

Hmm.. näe ska se om jag kan hitta på nå roligt att fixa sidan med..
ser så tråkigt ut nu.. :P

suck.. fattar inte mycket av sånt här.. men men.. man lär sig väl..
Om inte annat får Louise min kära "sambo" lära mig, ir Cattis.. :)
Yeah yeah.. ska fixa lite färg till sidan nu..


image2
Min "sambo" Louise o jag ;)

puss puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0